Uygulama içinden hesabınızı silme

Talebiniz alındığında aktif oturumlarınız kapatılır. Hesabınız ve kişisel verileriniz 30 gün içerisinde silinir. Kayıtlı dosyanız ve verileriniz hesabınızdaki e-posta adresine gönderilir.

Neler silinir?

Hesap silindiğinde, kullanıcıya bağlı olduğu ölçüde:

  • Profil ve hesap bilgileri
  • Kullanıcı tarafından kaydedilen araç bağlantıları
  • Uygulama ve iletişim tercihleri
  • Kullanıcı tarafından oluşturulan kişisel içerik ve ilişkili kişisel veriler

silinir veya kimliğinizle ilişkilendirilemeyecek şekilde anonimleştirilir. Topluluk bütünlüğü veya hizmet kayıtlarının doğruluğu için tutulması gereken içerikler kişisel tanımlayıcılardan ayrılarak anonimleştirilebilir.

Saklanması gerekebilecek kayıtlar

Bu kayıtların erişimi ilgili amaçla sınırlandırılır ve artık gerekli olmadıklarında mevzuata ve saklama politikalarına uygun biçimde silinir veya anonimleştirilir.

İletişim ve gizlilik

Kişisel verilerin işlenmesi hakkında ayrıntılı bilgi için MottoMobil Gizlilik Politikası sayfasını inceleyebilirsiniz.